Strijdliederen. - CSC-afdeling Ekeren (Ekeren : CSC)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Loflied over het leren
Avanti popolo...
Lied van het eenheidsfront
De gedachten zijn vrij
De jonge garde
Arbeiders boeren...
Solidariteitslied
Warschawjanka
Het lied der veensoldaten
Het lied der vrijheidsscharen
Die thälmann - kolonne
Los cuatros generales
Hans Beimler
Kameraadschapslied
Saam zijn wij sterk
Het zonlicht tegemoet
Mariannelied
Broeders laat ons...
Onsterfelijke offers
Chantons la branbanconne (la carmanole)
Beverloo
Pour chanter veni creator
La lega
De internationale
Met cartoons
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: bladmuziek; liederen