De homoseksualiteit voorbij ? Een verkennend onderzoek naar homoseksualiteit in sociale wetenschappen, in exegese en theologie. - van Hooydonk, Jan (Zeist : Katholieke Theologische Hogeschool Utrecht, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis