Artikel 372bis : een criminologisch onderzoek naar het ontstaan en de evolutie van een zedelijkheidswetgeving. - Vandelanotte, Frank (Gent : RUG, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling RUG ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis