De raad om weg te gaan : een doctoraalscriptie over de verhouding katholicisme en homosexualiteit, 1930-1955, toegespitst op de situatie in de klein seminaries - de Pater, Jos (Amsterdam : Katholieke Theologische Hogeschool, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis