Homoseksualiteit en welzijn : over problemen, dysfunkties en mogelijkheid tot ouderschap bij homoseksuele vrouwen en mannen. - Federatie Werkgroepen Homofilie (FWH) (Antwerpen : FWH, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie