De Federatie Werkgroepen Homofilie : de hoop nabij ?! Organisatie, analyse + stageverslag - Desmet, Steven; Fonds Suzan Daniel (FSD) (Antwerpen : FWH, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Stageverslag Sociale Pedagogiek KU-Leuven ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie