Stand van zaken : de maatschappelijke positie van lesbiennes, homo's en biseksuelen in Vlaanderen - Jeukens, Ilse; Devuyst, Dimitri; Vanoutryve, Fernand (Gent : FWH Rol en Samenleving (RoSa), 1996)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Studie gemaakt in opdracht van het Ministerie voor Gelijke Kansen Beleid
Nederlands
Monografie
Keywords: holebi; Vlaanderen