Sociaal-demokratische liederen en gedichten [Bladmuziek]. (Gent : Belgische Socialistische Arbeiderspartij (Afdeeling Gent), 1881)
Deze brochure bevat volgende liederen en gedichten
Het roode vaandel
Wie en wat wij zijn
Het lied van den werkman
De zondebok of dat hebben de socialisten gedaan
Liberalen denkt gij daar wel aan?
De papen in België
Äan de papen
Liberaal en katholiek
Mijn hart
Wat zoudt gij zonder 't Werkvolk zijn?
Zoo er geen meester waren!
Moed, o volk
Broederliefde
Veracht niemand
Het stemrecht voor elkeen
Op! Voor 't stemrecht, op!
Naar Brussel!
Vaarke welgezind
Dubbel gezichten
Geloof dat en drink water
Wat er wet is
Hoe Pierlala er over denkt
De kinderen der fabriek
Aan de soldaten
Geen' loting, geen bloedwet meer!
Vredelied
Jubelzang
De groote dag
Gelijkheid
De arme dichter
De Wereld is aan't rotten
Kinderspel en geen
Werkmanslied
Des werkmansvlag
Het jonge Gent
Onze Vlaamsche leeuw
Zij zullen hem niet hebben
Vrijheidslied
De Vlaamsche Marseillaise
La Marseillaise
Verbroederingslied
Internationaal Volkslied
Hekellied
Het kanailje
Vorstenschool : drama Multatuli
Moederangst
Arbeiderslied
De sneeuwvlokjes
Hey lied van het hemd
Met stempel "Broederlyke Maetschappy der Wevers"
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; poëzie; sociaaldemocratie