Rood liedboek [Bladmuziek]. - Metz, Hans; Van de Poel, Arend; Sijtsma, Dick (Amsterdam : FSJW Revolte, 1971)
Dit boekje bevat volgende liederen
Himno de Riego
Dappere kameraden
Mariannelied
De internationale (Nederlands)
Internationale (Duits)
Internationale (Frans)
De internationale (nieuwe berijming)
Carmagnole
Socialistenmars (PvdA-lied)
Broeders, verheft u ter vrijheid
Solidariteit voor altijd
Chant des jeunes gardes
Which side are you on
Joe Hill
Bandiera Rossa
La guardie Rossa of die proletarischen hunderdschaften
Warsjawanka
Onsterfelijke offers
Partisanenlied
Matrozen van Kroonstad
Komitern
Verlaat de machines
Solidaritaetslied
Solidariteitslied
De heimelijke oopmars
Die Moorsoldaten
Der rote wedding
Einheitsfrontlied
Eenheidsfrontlied
Arbeiter von Wien
Vorwaerts, internationale brigade
De jonge garde
Die Thaelmann-kolonne
Hans Beimler
Viva la quince brigade
Ballade der XI. brigade
El quinto regimiento
Het vijfde regiment
Lied der petroleure
Petrolisten-lied
The H-bombs Thunder
Vier generale
Am Jarama
Aan de Jarama
We shall not
La cucaracha
Kabouterlied
Het Alex-lied
Maagdenhuislied 1
Tweede maagdenhuislied
Derde maagdenhuislied
De rode vlag
In Holland is reaktie troef
Het LJG-lied
Bibliotheek Hendrik Patroons
Nederlands
Frans
Duits
Engels
Spaans
Keywords: liederen