Persconferentie van het AIDS Team van 16 december 1988 - Het AIDS Team (Boechout : Het AIDS Team, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Persmap ter gelegenheid van de persconferentie van het AIDS Team van 16 december 1988, met bijdragen van het AIDS Team, SOA Stichting Utrecht, SAD Amsterdam en het Instituut voor Hygiëne en Epidemiologie
Nederlands
Monografie