Het witte boekje voor de liefde : wat iedereen moet weten over het voorkomen en behandelen van geslachtsziekten. - Neumann, Hans H.; Simmons, Sylvia (Amsterdam : Meulenhof Informatief, 1973)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Losbladig ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie