Structurele en culturele belemmeringen en succesfactoren in het leven van holebi's. - Dewaele, Alexis; Michielsen, Magda (Antwerpen : Steunpunt Gelijkekansenbeleid, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie