Villa ila 1985-1995 : sociaal-cultureel centrum voor lesbische vrouwen en homoseksuele mannen. - van Berkel, Michel (Nijmegen : Stichting Beheer Homohuis Pink, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie