"Een droom waarvan we nooit konden vermoeden dat hij mogelijk zou zijn" : bijdrage tot de geschiedenis van 50 jaar homo- en lesbiennebeweging in Vlaanderen (1953-2003). - Hellinck, Bart (Gent Brussel : Holebifederatie Gelijke Kansen, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: 1953 - 2003.; homobewegingen; lesbische bewegingen; Vlaanderen