Onderzoek naar de bekendheid met homoseksualiteit binnen de Gentse welzijnssektor. - Luypaert, Greet (Gent : HTI Sint-Geertruid, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Eindwerk Hoger Technisch Instituut voor Verpleegkunde Sint Geertruid Gent ; Fonds Suzan Daniel (FSD)F/97/007 Archief Ivo Appels
Nederlands
Thesis