Het opzetten van een werkgroep rond de problematiek van ouders van homofielen. - Boeckx, Hilde (Gent : HTI Sint-Geertruid, 1983)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Eindwerk Hoger Technisch Instituut voor Verpleegkunde Sint Geertruid Gent ; Fonds Suzan Daniel (FSD)F/97/007 Archief Ivo Appels
Nederlands
Thesis