Lovers, een mannenliefde : inteviews met Philip Gefter en Neil Alan Marks. - Denneny, Michael (Amsterdam : Arbeiderspers Wetenschappelijke uitgeverij, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie