Homohuwelijk : de notaris luistert, geeft raad en tekent mee. (Brussel : Nederlandse Gemeenschapsraad van de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat, 2003)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie