Linkse liedjesboek [Bladmuziek]. (VZW Kultuuropbouw West-Vlaanderen, 1979)
Deze brochure bevat volgende liederen
Solidariteit
De Moorsoldaten
Molly Malone
Badiera Rossa
Vooruit gij volkeren
Lied der Bannelingen
Op de Vismarkt
Me moeder kocht en hoarienk
Het lied van Marianne
Socialistenmars
De Internationale
The International
ABVV mars
Oh dierbaar België
Le drapeau rouge
L'Internationale
We want nationalisation
Red Flies the Banner oh!!!
Una Matina
De Chinale
Nederlands
Engels
Frans
Spaans
Bladmuziek
Keywords: liederen