De Internationale van Amsterdam : de wereld van het Internationaal Vakverbond (IVV) 1913-1945 - Van Goethem, Geert (Antwerpen Gent : Houtekiet Amsab, 2003)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie