Homofilie in onze samenleving [colloquium georganiseerd door Stichting-Lodewijk De Raet in samenwerking met de Federatie Werkgroepen Homofilie aan de VUB op 4 november 1977]. (Brussel : Stichting Lodewijk de Raet, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie