Provenance-problematiek in verenigingsarchieven. Het archief van Karel De Coninck en Guy Verriest. Het archief van Gesprekscentrum Brugge (GC), Gespreks- en Onthaalcentrum Brugge (GOC), Gewestelijk opvangcentrum voor Alleenstaanden (GOCa) : inventarissen. - Laget, Sigrid (Brussel : VUB, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Verhandeling VUB ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis