Mieke Vogels de minister van wel, zijn, en het goede gevoel : toegankelijke beleidsnota van de Vlaamse minister van Welzijn, Gezondheid en Gelijke Kansen - Canfyn, Bart (Brussel : Cel Gelijke Kansen, 2000)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure