Pedofilie : confrontatie van een mens met een waanbeeld. Fenomenologie van de marginalisering en pathologisering van de pedofiele mens door zijn socio-cultureel milieu en de normaal-wetenschappelijke traditie. - Milo, Anthonis (Leuven : KU Leuven, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling KU-Leuven ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis