Verslag en advies met betrekking tot art. 372 bis Belgisch Strafwetboek : tekst voorbehouden aan de leden van de studiekommissie. ([S.l.] : [s.n.], 1973)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie