Homofilie. (Mechelen : Stichting De Open Poort, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Themanummer van het maandblad 'De Open Poort' Belgisch protestants maandblad ; Fonds Suzan Daniel (FSD)F/96/015
Nederlands
Monografie