Pedofilie : theorie en realiteit : doorlichting van drukkingsgroepen en hulpverleningsorganisaties in Vlaanderen. - Vercaigne, Conny (Leuven : KU Leuven, 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis