Homosexualiteit : een overzicht van het sociaal-wetenschappelijk onderzoek naar homosexualiteit in Amerika en West-Europa - Sanders, Geert; Nederlands Instituut voor Sociaal Sexuologisch Onderzoek (NISSO) (Zeist Amersfoort : NISSO De Horstink, 1974)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie