De ervaringswereld van kinderen in pedofiele relaties. - Sandfort, Theo (Nijmegen : Katholieke Universiteit Nijmegen, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Nijmegen
Nederlands
Proefschrift