Pedofilie en preventie : een onderzoek naar faktoren die een rol spelen bij het voorkomen van schadelijke effekten ten gevolge van pedofiele delikten. - Hartskeerl, Ans (Nijmegen : Katholieke Universiteit Nijmegen, 1974)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Nijmegen
Nederlands
Proefschrift
Keywords: pedofilie