Aids-risico in het beroep : richtlijnen ter voorkoming van besmetting met het hiv-virus en andere bloedgebonden infecties tijdens beroepsbezigheden. (Boechout : Werkgroep AIDS-preventie, 1987)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie