Aidspreventie : een bilan. Nationaal aids-symposium 28 december 1990. - Avonts, Dirk (Antwerpen : Interprovinciaal Aidscoördinaat Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG), 1990)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie