Pedofilie en opvoeding : een poging tot het veranderen van de kennis te aanzien van pedofilie. - Jeurissen, M.J.J.C. (Nijmegen : Katholieke Universiteit Nijmegen, 1977)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Nijmegen
Nederlands
Proefschrift