Opvoeding en pedofilie : sexualiteitsbeleving en attitude ten aanzien van pedofilie. - Corstjens, John M.H. (Nijmegen : Katholieke Universiteit Nijmegen, 1975)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doctoraalscriptie Katholieke Universiteit Nijmegen
Nederlands
Proefschrift