Het seksuele delikt en de minderjarige : strafrechterlijke benadering van seksueel kontakt met en tussen minderjarigen? - Brandt, Henk (Amsterdam : Vrije Universiteit Amsterdam, 1975)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Doctoraalscriptie Vrije Universiteit Amsterdam
Nederlands
Proefschrift
Keywords: seksualiteit; minderjarigen