Soa en HIV in Vlaanderen. Nieuw Strategisch Plan voor preventie en zorg : missie en strategie voor 2001-2004 - Bleys, Rudi; Block, Koen; De Clercq, Katy; Cruyssaert, Boris (Antwerpen : Sensoa, 2001)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie