Zingen is gezond [Bladmuziek]. - Socialistische Jeugd-afdeling Willebroek (Willebroek : SJ, 1979)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Uit der dagen grauwe zorgen
Kameraden, wij marcheren
Als wij schrijden
Wij in blauwe kiel
Beurt onze vlaggen
Vlieg, rode valk...
Wij zijn jong
Zwerftocht
Valkenroep
Ons gaat de zonne niet onder
Bij 't krieken der dagen
Het zonlicht tegemoet
Broeder welgemoed
Welaan
Wat is de wereld wijd
Mee kamperen
't Is meie
Trekt uit
Vrolijk trek ik met mijn zangen
Reislied
Makkers op
Trekkerslied
Vacantielied
Zeeroverslied
Zingen is gezond!
Zingende jeugd
Hoor de muzikanten
Er is iets dat ons bindt
De zwerver
Als de zondag is verschenen
Lentezang
Vacantielied "De toekomst"
MJA-lied
De jonge garde
Socialistenmarsch
De Internationale
Mariannelied
Pionierslied
Republiek der Rode Valken
De rode smeden
Rode Valkenmarsch
Deense socialistenmarsch
Solidariteitslied
De gedachten zijn vrij
Vaandellied
Warschawjanka
ABVV marsch
Het lied van de smid
Oproep
Kameraadschapslied
Sarie Marais
De pinksterblom
Goe nacht, ladies
Afscheidslied
Het lied van de Veensoldaten
De boeren wilden vrije zijn
Onsterfeljike offers
Broeders, verheft u ter vrijheid
Hans geht nach Siegenheim
Makkers, aan boord
Hessel
En s'avonds
Alabama song
My Bonnie
Hoera 't is vacantie!
Als flinke kerels...
De pastoor z'n koe
Kom toch
De musici
De C-toonladder
Goede morgen
De Wielewaal
Vlam, stijg omhoog
Wordt wakker
Laat ons zingen
De klokken van Haarlem
Moedig voorwaarts
Morgenlied
C-A-F-F-E-E
Tafelspreuk
Kleermakers-canon
De kerk in't bos
Het kloksken van Kafarnaom
Een karretje langs de zandweg
Dona nobis pacem
De jonge lente
Do do sol
Hoor nu toch eens
Zonder ceres en zonder Bacchus
Din, din, din
Hm, hm, hm
Drie ganzen
Ik meen het
Altijd vrolijk
Stoelen te matten
Vroeg er uit
Ah, ben je daar?
Rijmen gaat zo goed!
Alpenquartet
De bezem
Zeg, luister toch
Trekkerscanon
Waarom moet de haan
Grote klokken zeggen tiktak
Op deze bruiloftsmorgen
Trara, zo blazen de jagers
Avondrust
Soyez benis...
Archief André L'Homme
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen