Vereniging België-DDR [Groepsbeschrijving]. (1951)
Documentatiebestand Vereniging België-DDRInhoud: een groot aantal propagandabrochures verspreid door het persagentschap 'Panorama DDR', Oost-Berlijn en uitgegeven door 'Zeit im Bild', Dresden.Grijze literatuur over de Sozialistische Einheitspartei Deutschlands (SED)Cultuur in de DDR. De lijst telt 22 pagina's en is te raadplegen in de leeszaal (MAD/609.05)
18 archiefdozen. - Bevattend: 454 monografieën en brochures
Nederlands
Monografie