Geslachtsdrift en misdaad : een bewerking van gegevens van prof. M. Hischfeld (Sexualität und Kriminalität). - Van Looy, Frank; Tuyt, Joh. Ph. (Amsterdam : De Ploeger, 1938)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Archief Leo Magits
Nederlands
Monografie