Onze liedjes [Bladmuziek] : versje verzameld voor de leden van den JGOB [Geheel-Onthoudersbond]. (Den Haag : De Nieuw Geboorte, 1919)
Deze brochure bevat volgende liederen
JGOB-marsch
Bakmarsch
Komt dan kameraden
Vrij
Onze zang
De meie
Onthouders, op!
Geheel-onthoudersmarsch
Onthouderslied
Levenlust
Marschliedje
Gertji
Archief Leo Magits
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: poëzie; liederen