"Jesaja's droom" naar aanleiding van kerk en homoseksualiteit. (Leuven : Kultuurleven, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Themanummer 'Kultuurleven : maandblad voor kultuur en samenleving' 51(1984) 2 ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie