Homoseksuele jongeren en hun ouders : de confrontatie met een taboe in een aantal Nederlandse gezinnen. - van der Feen, Robert-Jan; Sanders, Geert (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie