Herbert Marcuse : ontwikkeling en kernpunten : karakteristiek van zijn belangrijkste werken : confrontatie met Heidegger, Hegel, Marx en Freud - Nicolas, André (Spectrum : Utrecht Antwerpen, 1972)
Archief Jef Moestermans
Nederlands
Monografie