Zedendelicten in het Oosten : verslag van de vergadering op 19 mei 1951 in de college zaal van de Psychiatrische Kliniek op het Valeriusplein. - Van Wulfften Palthe, P.M. (Amsterdam : F. Van Rossen, 1951)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
F/97/001Fonds Suzan Daniel
Nederlands
Monografie