Normaal en abnormaal in het sexuele gedrag. - Kinsey, Alfred C.; Maks, S.A (Amsterdam : COC, 1954)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Op titelpagina : Overduk met toestemming van de auteurs uit "Psychosexual Development in Health and disease" New York, Grune and Stratton, 1949
Nederlands
Brochure