Een strafrechtelijke benadering van homofilie - art. 372bis van het Belgisch Strafwetboek. - Vervaele, John; Waeyaert, Roland (Gent : RUG, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Praktische oefening in het kader van de kursus 'Grondige studie van Strafrecht prof. R. Dierkens
Nederlands
Thesis
Keywords: Artikel 372 bis