Hetzelfde maar anders : informatie over homofilie. - Gentse Studentenwerkgroep Homofilie (GSWH); Gespreks- en onthaalcentrum (GOC); Leuvense Studentenwerkgroep Homofilie (LSWH) (Leuven : Acco, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure