Het kapitalisme in de jaren '70 : bijdragen aan het Tilburgse Congres. - Altvater, Elmar; Mandel, Ernest; de Cecco, Marcello (Amsterdam : Van Gennep, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Archief Jef Moestermans
Nederlands
Monografie