Naar een nieuwe strategie voor de homobeweging : gevolgen van een analyse van de man-vrouw verhoudingen in de laat-kapitalistische maatschappij voor de relatie tussen de homobeweging en links. - Bartier, Carl (Gent : RUG, 1981)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling RUG
Nederlands
Thesis