Geestdrift : verzoek voor praktische toepassing van de christelijke leer op de politiek : spelen de katholieken een rol in het stichten van de wereldvrede? - Allard, Antoine; Huysmans, Camille (Brussel : Stop-War, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Allard, Antoine, dedicatee: Huysmans, Camille
Archief WRI
Nederlands
Monografie
Keywords: vredesbewegingen; katholicisme